Ulupınar Ortaokulu

Vizyon: Tüm öğrencilerin öğrenebilirliği ilkesini benimsemiş. Yöresinde kaliteli eğitim veren. Gerçekleştirdiği bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle, öğrencilerini ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yönlendirip geliştiren, okul – Veli ( çevre ) ilişkisinin dayanışma ve işbirliğine dönüştüğü çağdaş bir eğitim ve kültür merkezi olmak.

Misyon: Öz değerlerimizi koruyarak, yeniliklere ve gelişime açık, işbirliği, dayanışma, araştırma ve yaratma çabasının ön planda tutulduğu, Atatürk’ ün İlkeleri doğrultusunda, çağdaşlaşma ve ülkemizin yarınlarına olumlu katkılar sağlamayı amaç edinmiş aydın bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Servis Bilgisi: ÖĞRENCİ SERVİSİ VAR
Okulun Sınav Başarı Durumu: %20´si Fen Lisesi geri kalanlar ise nitelikli diğer liselere yerleşmiştir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %100
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK 4006 SERGİ/FUAR
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK 4006,

Telefon - 0324 7692077

WEB - https://ulupinarortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ULUPINAR KÖYÜ GÜLNAR/MERSİN

Yerleşim Yeri - ULUPINAR KÖYÜ GÜLNAR/MERSİN

Adres - ULUPINAR KÖYÜ GÜLNAR/MERSİN

Ulaşım KARA YOLU, ÖZEL ARAÇ İLE.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNE 28 KM İL MERKEZİNE 115 KM UZAKLIKTADIR.